Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΝΙΚΗ Β. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!



Η αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική της Super League δεν θα διεξαχθεί ενώ οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport24.gr" αναφέρουν πως η ομάδα της Θεσσαλίας θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Παναιτωλικό που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα στον Βόλο μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League.

Το παιχνίδι αναβλήθηκε, καθώς υπάρχει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου της ΕΠΟ για ληξιπρόθεσμες οφειλές σε δυο πρώην παίκτες της ομάδας και άρα η Νίκη Βόλου θα χάσει το ματς στα χαρτιά.

Αν η ομάδα του Βόλου πληρώσει τους δυο ποδοσφαιριστές τότε θα συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα αλλά αν δεν τους πληρώσει δεν θα οριστεί και το επόμενο παιχνίδι τους και αν αυτό γίνει σε τρία σερί ματς τότε θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι άνθρωποι των Θεσσαλών αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινώσουν την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα καθώς δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι.

Πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βόλου είναι στον... αέρα και απομένει να φανεί τι θα γίνει και με τις οικονομικές εκκρεμότητες προς το μέρος τους.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :