Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ



Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Γαλατάσαραϊ την Πέμπτη (18/12, 20:00, Novasports 3) στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Το παιχνίδι βαθμολογικά δεν μπορεί να δώσει κάτι σε εμάς, αλλά να είστε σίγουροι πως είναι ένα σημαντικό ματς. Και αυτό γιατί θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να προοδεύσει το παιχνίδι μας. Έχουμε ξαναπεί πως ναι μεν έχουμε τραυματίες που τους περιμένουμε να επιστρέψουν και να είναι μαζί μας, αλλά ταυτόχρονα έχουμε και ένα αξιόλογο σύνολο και διαθέτουμε τους παίκτες για να καλύπτονται τα όποια κενά προκύπτουν».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :