Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟ... ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Οι Γερμανοί έβαλαν στο... κόλπο για τον Παναθηναϊκό τον Ολλανδό Μπας Ντοστ ο οποίος όμως έχει πέσει στο... τραπέζι εδώ και μέρες για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με γερμανικές πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμα του το "gazzetta.gr", ο Ολλανδός φορ της Βόλσφμπουργκ έχει τεθεί στα υπ' όψιν και του Ολυμπιακού. Έχει μάλιστα τσεκαριστεί σχετικά από τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων.

Ο 25χρονος φορ της Βόλσμπουργκ έχει συμβόλαιο έως το 2017 με τον σύλλογο και ύψος 1.92 μέτρα. Είναι από το 2012 στην γερμανική ομάδα και ενώ ο προηγούμενός του σταθμός ήταν η Χερενφέιν. Eίναι παίκτης που κοστολογείται με 3 με 4 εκατ. ευρώ και ο οποίος έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

Παράλληλα υπάρχει η πληροφορία πως στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί τουλάχιστον δύο Βραζιλιάνοι φορ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :