Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗ ΓΑΛΑΤΑ, ΩΣΤΟΣΟ...»



Ο Μαρτίνας Μαζέικα έγραψε σε μπλογκ για την προσπάθεια της Νεπτούνας να προκριθεί ενώ ανέφερε και μία αστεία ιστορία με τη φανέλα του Γκάλντικας και τη γυναίκα του.

Η Νεπτούνας μπορεί να είναι «πρωτάρα» στην Ευρωλίγκα, αλλά διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στο Top 16.

Ο αρχηγός των Λιθουανών Μαρτίνας Μαζέικα σε μπλογκ που έγραψε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης τόνισε μεταξύ άλλων, «Θα προκριθούμε στο Top 16 αν νικήσουμε στη Βαλένθια ή αν ο Ολυμπιακός νικήσει τη Γαλατάσαραϊ. Τα πράγματα είναι καλά για μας διότι έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Πηγαίνουμε στην Ισπανία, κερδίζουμε την αδιάφορη βαθμολογικά Βαλένθια και συνεχίζουμε. Δεν είμαι άνθρωπος που περιμένει αποτελέσματα άλλων αγώνων. Σίγουρα θα είναι καλό αν νικήσει ο Ολυμπιακός, ωστόσο εμείς ανησυχούμε για το πως θα εμφανιστούμε στο δικό μας παιχνίδι στη Βαλένθια. Στο ματς που μπορούμε να ελέγξουμε».

Ο Μαζέικα εκτός όλων των άλλων ανέφερε και μία περίεργη και συνάμα αστεία ιστορία με τον Σίμας Γκάλντικας... «Σε ένα ματς είχε ξεχάσει ο Σίμας Γκάλντικας και φόρεσε φανέλα με το One team στην πλάτη και όχι με το όνομά του. Πίστευε πως κανείς δε θα το παρατηρούσε, Το είδα λίγο πριν το τζάμπολ και του το είπα. Κοίταξε στην εξέδρα, βρήκε τη γυναίκα του και στην πρώτη διακοπή τής είπε να πάει σπίτι και να φέρει την κανονική εμφάνιση. Έτσι έγινε και στη συνέχεια αγωνίστηκε με αυτή που του έφερε η γυναίκα του από το σπίτι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :