Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΑΔ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Με απόφασή του, το ΑΣΕΑΔ ζητάει από τον αθλητικό δικαστή να εξετάσει ξανά την ένσταση του Ολυμπιακού για τον προημιτελικό του Κυπέλλου μπάσκετ.

Η Πειραιώτικη ΚΑΕ είχε προσφύγει στο δευτεροβάθμιο όργανο κατά του κύρους του αγώνα με τον Παναθηναϊκό επειδή ο τότε πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν στο γήπεδο αν και τιμωρημένος, ενώ την ίδια στιγμή υπήρχαν υπεράριθμοι οπαδοί των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ. Όπως τόνιζαν, ο κανονισμός προβλέπει ότι η ομάδα που δεν τηρεί  αυτούς τους κανονισμούς, χάνει τον αγώνα! 

Ο αθλητικός δικαστής είχε δηλώσει αναρμόδιος να εκδικάσει την υπόθεση και τόνισε ότι αυτή αφορά αγώνα που διοργανώνει η ΕΟΚ, ενώ η ΕΟΚ από τη μεριά της έλεγε πως υπεύθυνος για αυτά τα θέματα είναι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ!

Με μεγάλη καθυστέρηση, αυτό έκρινε τώρα το ΑΣΕΑΔ, που καλεί τον αθλητικό δικαστή να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού!

Να σημειωθεί ότι ο ημιτελικός ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός έχει οριστεί για τη Δευτέρα και σε περίπτωση που ο αθλητικός δικαστής τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό, τη θέση τους θα πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός.

Πολύ πιθανή είναι αυτή τη στιγμή η αναβολή του προγραμματισμένου για τη Δευτέρα αγώνα στην Πυλαία.

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να κάνουν κάποιο σχόλιο και λένε ότι περιμένουν να μάθουν την επίσημη απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

* Nα σημειωθεί ότι κάποιες πηγές αναφέρουν ότι το ΑΣΕΑΔ έχει βγάλει ήδη απόφαση, και αυτή είναι υπέρ του Ολυμπιακού με την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του! Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση αλλά και το σκεπτικό της απόφασης.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :