Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ... ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΑΟ Ο ΛΑΦΑΓΙΕΤ!



Καλύτερος θα είναι ο Ολυμπιακός όσο περνάει ο καιρός, όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων επί του Παναθηναϊκού, ο Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Την αγωνιστική βελτίωση του Ολυμπιακού, όσο περνούν τα παιχνίδια, σχολίασε ο Αμερικανός του Θρύλου, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί των "πράσινων".

Ο Αμερικανός γκαρντ των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στα οφέλη που έχει η συγκεκριμένη νίκη για την ομάδα του, τονίζοντας την ατμόσφαιρα που υπήρχε.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι: «Δεν θεωρώ πως έχουμε το πάνω χέρι. Ισχύει το αντίθετο. Ήταν μια μεγάλη νίκη που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός και για την ομάδα και για τον κόσμο της».

Για τη συνέχεια: «Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει την ομοιογένειά της. Υπάρχει συνάφεια στο παιχνίδι της και αυτό θα φανεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Αρχίζουμε να αισθανόμαστε ξανά καλά».

Για την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι: «Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, φοβερή ατμόσφαιρα. Ήταν μια σημαντική νίκη σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ανυπομονώ για τις επόμενες φορές που θα συναντηθούμε με τον Παναθηναϊκό μέσα στη σεζόν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :