Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΜΒΙΚΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΛΛΟΝΗ



O Ολυμπιακός επικεντρώνεται αποκλειστικά πλέον στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Καλλονή όπου η νίκη είναι... μονόδρομος καθώς παίζει τον ρόλο της για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Η πίεση για παίκτες και τεχνικό επιτελείο δεν σταματά στον Ολυμπιακό. Η νίκη επί του Πανιωνίου ικανοποίησε ως προς την συγκομιδή βαθμών αλλά όχι σχετικά με την εικόνα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Προπονητής και ποδοσφαιριστές κρίνονται έτσι και αλλιώς διαρκώς και ενόψει Γενάρη. Το προσεχές παιχνίδι με την Καλλονή στην Μυτιλήνη θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Ένα κομβικό παιχνίδι... τίτλου που μπορεί να κρίνει πολλά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας χρειάζονται όσο τίποτε άλλο τη νίκη. Αυτό είναι το νούμερο 1 ζητούμενο και όχι τόσο η αγωνιστική παρουσία.

Με δεδομένη την ήττα του ΠΑΟΚ που κρατάει τον Ολυμπιακό στο -1 άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν. Η σοβαρότητα και η δυσκολία του αγώνα αναγκάζει τον Μίτσελ να παίξει με όσο περισσότερους βασικούς μπορέσει.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :