Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΠΗΡΕ... ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΦΕΛΑΪ Ο ΡΑΪΟΛΑ



O Mίνο Ραϊόλα πήρε ξανά θέση για την υπόθεση του Ιμπραϊμ Αφελάι, αναφέροντας πως δεν συνεργάζεται ποτέ με κακούς χαρακτήρες και ότι λογικά ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην Ολλανδία συνεχίζουν να ασχολούνται με την περίπτωση του Αφελάι, δίνοντας το απόγευμα της Δευτέρας μία νέα ...διάσταση για τον Ολλανδό, με νέες τοποθετήσεις του Ραϊόλα για εκείνον.

«O Αφελάι κάνει μία πολύ καλή σεζόν στον Ολυμπιακό. Εγώ ξέρω πως η ομάδα είναι ευχαριστημένη από αυτόν. Επέστρεψε σε τοπ επίπεδο και παίζει ξανά στην Εθνική. Για εμάς δεν υπάρχει κάτι στραβό ή λάθος. Για τις δηλώσεις του κ. Μίτσελ; Νομίζω πως είναι κάπως φουσκωμένες. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Ιμπραϊμ. Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Λογικά θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ολυμπιακό. Εκτός εάν έρθει κάτι στην πορεία ως προσφορά, που να μην μπορεί να αγνοηθεί. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ιμπραϊμ από ομάδες. Για τον χαρακτήρα του και εάν είναι ο πιο εύκολος παίκτης για μένα; Δεν έχω κακούς χαρακτήρες ή κακά παιδιά στο πελατολόγιό μου. Κάποιες στιγμές μπορούν να συμβούν πράγματα. Αυτό γίνεται με όλους. Όμως ακούστε με εμένα: ο Ολυμπιακός είναι ικανοποιημένος με τον Αφελάι», είπε χαρακτηριστικά ο Ραϊόλα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :