Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΕΓΙΝΑΝ... ΠΙΘΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ACB ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΛΑΓΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Ακόμα ένα εκπληκτικό παιχνίδι, το καλύτερο που έχει διεξαχθεί ως τώρα φέτος στην Ευρώπη (μαζί με το Γαλατάσαραϊ – Ερυθρός Αστέρας), μας χάρισε η ACB και δεν είναι άλλο από το Μπαρτσελόνα – Μάλαγα που κρίθηκε στην παράταση!

Ο Τσάβι Πασκουάλ και η ομάδα του απέφυγαν την 3η σερί ήττα στο πρωτάθλημα και η ομάδα του Πλάθα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει ακόμα ένα τεράστιο βήμα στην κανονική περίοδο και να παραμείνει στην πρώτη θέση. Το τελικό σκορ... 114-110 τα λέει όλα και όπως είναι λογικό αρκετοί παίκτες βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα.

Αυτός, όμως, που έκρινε ουσιαστικά τα πάντα, είναι ο παίκτης που χάρισε μια “δεύτερη ζωή” στους "μπλαουγκράνα" στην εκπνοή της κανονικής περιόδου!

Ο Άλεξ Αμπρίνες!

Δείτε τι έγινε στο τέλος της κανονικής περιόδου και θα καταλάβετε πως η Μπαρτσελόνα παρότι ήταν με 3 πόντους πίσω στο τελευταίο δευτερόλεπτο, έπρεπε όχι απλά να πάει το ματς στην παράταση, όπως, έγινε, αλλά πιθανώς να το κερδίσει κιόλας με μια συμπληρωματική βολή και τετράποντο του Ισπανού παίκτη!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :