Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ



Ανοιχτό Τουρνουά Πινγκ Πονγκ στη μνήμη της Αντωνίας Σπανού διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη το οποίο διοργανώνει ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας.

Ανοιχτό Τουρνουά Πινγκ Πονγκ στη μνήμη της Αντωνίας Σπανού διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη το οποίο διοργανώνει ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 200 και η συγκεκριμένη διοργάνωση αναμένεται με ενδιαφέρον αφού από πλευράς Ολυμπιακού θα λάβουν μέρος οι έφηβοι Ανδρέας Τσόπελας, Γιώργος Σταματούρος και Ξανθός Παναγόπουλος και από τις κορασίδες οι Ιωάννα Γερασιμάτου, Ευαγγελία Οικονόμου, Γεωργία Χατζάκη και Χριστίνα Αθανασοπούλου. Η έναρξη του Τουρνουά Open έχει προγραμματιστεί το Σάββατο (30/1) στις 9:00 το πρωί και οι αγώνες θα συνεχιστούν μέχρι τις 20:00 ενώ την Κυριακή το πρόγραμμα της ημιτελικής και τελικής φάσης θα ξεκινήσει στις 9:00π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 4:00μ.μ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :