Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΟΛΙΜΠΙΣΚΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΝΤΝΙΠΡΟ



Η Ντνίπρο, εξαιτίας των γεγονότων στην Ουκρανία, χρησιμοποιεί φέτος το "Ολιμπίσκι" για τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, κάτι που έκανε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της, στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Το συγκεκριμένο γήπεδο βρίσκεται στο Κίεβο περίπου 480 χλμ από τη βάση της, το Ντνιπροπετροφσκ και φυσικά δεν γεμίζει, αφού οι οπαδοί της δύσκολα κάνουν αυτό το ταξίδι

Στο "Ολιμπίσκι" θα αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό, στις 19 Φεβρουαρίου για την φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που αναγράφεται εδώ και καιρό στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, όπως σας ενημερώσαμε, αλλά επιβεβαίωσε και ο γενικός διευθυντής της Ντνίπρο, Αντρέι Στετσένκο.

"Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα γίνει στο 'Ολιμπίσκι'. Αυτό είναι απολύτως ακριβές. Κάναμε αρκετές εισηγήσεις στην ΟΥΕΦΑ για να γίνει το παιχνίδι στην Ντνίπρο Αρένα ή στο Λβιβ, αλλά τελικά θα γίνει στο Ολιμπίσκι. Για αυτή τη σεζόν, κλείνει αυτό το ζήτημα για ένα παιχνίδι στο Κίεβο, στο Ντνιπροπετρόβσκ ή ένα στο Λβιβ. Αυτό δεν γίνεται. Όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας μας θα διεξαχθούν στο Ολιμπίσκι", είπε σχετικά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :