Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ...



Μπορεί ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, να έχει ζητήσει 10 εκατ. ευρώ για τον Αντερλάν Σάντος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός έχει παρατήσει την υπόθεση, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι Πορτογάλοι, οι οποίοι σημειώνουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στον Βραζιλιάνο στόπερ.

«Αναφορικά με το πρωτάθλημα και ενόψει του αγώνα με την Μποαβίστα, ο Σάντος δεν θα αγωνιστεί, αφού θα μείνει εκτός για μία εβδομάδα, μετά τον τραυματισμό του την Τετάρτη», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Και αυτό φυσικά απομακρύνει τις πιθανότητες που έχει ο παίκτης να φύγει έως ότου κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Σάντος και παρόλο που ο πρόεδρος της ομάδας, Αντόνιο Σαλβαδόρ έχει ανεβάσει τον πήχη στα 10 εκατ. ευρώ, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να παρακολουθεί τον παίκτη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :