Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ... ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΥΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;



Ο Μίτσελ είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιράνθρωπος, που γνωρίζει το άθλημα καλύτερα από πολλούς που το "παίζουν" ειδήμονες.

Μία καριέρα στο τοπ επίπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ικανή να κάνει έναν άνθρωπο να βλέπει με... άλλο μάτι το ποδόσφαιρο και ο Μίτσελ ανήκει σε αυτή την κατηγορία!

Από την άλλη πλευρά όμως, ο Ισπανός τεχνικός ήταν απόλυτος σε κάποια πράγματα και σε συγκεκριμένους παίκτες μάλιστα. Δύο από τους οποίους έφυγαν επί των ημερών του στο Λιμάνι, παρόλο που η καριέρα τους στον Ολυμπιακό ήταν σε ανοδική πορεία.

Αμφότεροι όμως, σύμφωνα με όσα ακούγονται και γράφονται σε Ελλάδα και Ιταλία, είναι πολύ πιθανό να φορέσουν ξανά τα ερυθρόλευκα!

Ο λόγος για τον Τζαμέλ Αμπντούν και τον Βλαντιμίρ Βάις, που και οι δυο είναι υποψήφιοι να ξαναφορέσουν άμεσα την φανέλα του Ολυμπιακού!

Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζουν κάποια δημοσιεύματα, χωρίς από τον Ολυμπιακό να έχουν επιβεβαιώσει κάτι. Ίδωμεν...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :