Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ...



Πολλά τα ονόματα που ακούγονται για τΟλυμπιακό και ακόμα περισσότερα τα σενάρια... Μόνο του Ντιγκάρ δείχνει «προχωρημένο» από τους ερυθρόλευκους, που δεν περιμένουν εξελίξεις πριν τη Δευτέρα.

Γενικά πάντως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό και οι εξελίξεις για τα μεταγραφικά μεταφέρονται από… βδομάδα.

Πέραν του Ντιντιέ Ντιγκάρ της Νις, για τον οποίο έχουν ήδη γίνει επαφές προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα (αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ, αλλά και κατά συνθήκη σαν στόπερ), δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες επαφές για άλλον παίκτη.

Για τα μετόπισθεν ο Ρολάντο είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά όσο υπάρχει στο «παιχνίδι» η Γιουβέντους οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των ερυθρόλευκων για να τον πάρουν από την Πόρτο.

Η λύση του Ρικάρντο Κόστα δεν έχει εγκαταλειφθεί οριστικά, αλλά έχει… πέσει στη λίστα του Μίτσελ, που αναζητεί έναν παίκτη μικρότερης ηλικίας, αφού ο Πορτογάλος είναι 34 ετών.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :