Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΜΙΤΣΕΛ Ο... ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ!



Ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε και τα... είπε με τον Μίτσελ!

Ο Καραγκούνης ταξίδεψε στην Μαδρίτη για να μιλήσει αρχικά με τον Μαρκαριάν (την Παρασκευή) και το Σάββατο τα είπε και με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού μια και βρίσκεται και αυτός στην λίστα για τον πάγκο της εθνικής Ελλάδας.

Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τον Μίτσελ να έχει εκφράσει δημοσίως τη θέση του σε περίπτωση που του γινόταν πρόταση από την Εθνική (δεν θα είχε κανένα θέμα), όπως φυσικά και ο Γιώργος Καραγκούνης να εκτιμά τα όσα έκανε τα σχεδόν δύο χρόνια που ήταν στην Ελλάδα και στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Συμφωνία δεν υπάρχει. Ούτε με τον έναν (προφανώς για να κάνει ραντεβού και με τον Μίτσελ), ούτε με τον άλλον. Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε και με τους δύο, θα επιστρέψει την Κυριακή στη χώρα μας και μέσα στην εβδομάδα ίσως να έχει και άλλες συναντήσεις (με Ελληνες τεχνικούς) για να ληφθεί η οριστική απόφαση υπό την έγκριση της ΕΠΟ.

Αυτή δεν θ' αργήσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Μέσα στην εβδομάδα και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή ο Γιώργος Καραγκούνης θα κάτσει με τους ανθρώπους της ΕΠΟ για να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση. Οπως είναι γνωστό εδώ και μέρες ο Μαρκαριάν δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα είναι τελικά ο εκλεκτός.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :