Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ Ο ΧΑΡΑ!



Την Παρασκευή (23/1) αναμένεται στην Ελλάδα η άφιξη του Φράνκο Χάρα προκειμένου να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό!

Στην τελική της ευθεία μπαίνει για τους ερυθρόλευκους η υπόθεση της απόκτησης του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού. Οι δυο πλευρές έχουν ήδη προχωρημένες επαφές, τόσο που μπορεί να γίνει λόγος για... «συμφωνία προ των πυλών» και απομένει πλέον να διευθετηθούν και τα τελευταία θέματα προκειμένου η υπόθεση να περάσει στον τομέα των υπογραφών και ανακοινώσεων.

Όπως αναφέρεται λοιπόν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα υποδεχτούν τον Χάρα τη χώρα μας την Παρασκευή (23/1) προκειμένου να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας.

Συνεπώς, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά από το μεσημέρι της Παρασκευής (23/1) και μετά ο χρόνος θα κυλά... αντίστροφα για τις απαραίτητες εξετάσεις και τις υπογραφές που θα ολοκληρώσουν με τον πλέον επίσημο τρόπο την προσθήκη του 27χρονου άσου στο έμψυχο δυναμικό του Θρύλου.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :