Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ... Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!



Χαρούμενος με τη νίκη, την αντίδραση των παικτών του και την ομαδικότητα, η οποία αποτυπώνεται στις 29 ασίστ, εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη.

«Ξέραμε ότι ο Άρης είναι σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι με αντίπαλο που βάζει πολλούς προβληματισμούς. Αυτό φάνηκε στην πρώτη περίοδο που δεν διαβάσαμε την άμυνα του αντιπάλου.

Από τη δεύτερη περίοδο ανεβάσαμε στροφές, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, δείξαμε πολυφωνία στην επίθεση, αναγκάσαμε τον αντίπαλο μας στην 3η περίοδο να μη βάλει εύκολους πόντους, σκοράροντας 14, ενώ εμείς είχαμε καλό ρυθμό στην επίθεση», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Πήραμε μία διαφορά ασφαλείας και μέχρι το τέλος επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Με λογικά κενά μεν, αλλά έχοντας σχετικά καλή παρουσία αμυντικά και επιθετικά, πήραμε σχετικά εύκολη νίκη.

Είναι σημαντικό ότι σε τέτοιο παιχνίδι δώσαμε 29 ασίστ, που δείχνει την ομαδικότητά μας και είναι ένα στοιχείο που το δουλεύουμε και θέλουμε να το κρατήσουμε. Η ομαδικότητα μαζί με την πολυφωνία δείχνει ότι μπορεί ο κάθε παίκτης μας να βγει μπροστά και να βάλει το καλάθι. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Για μένα όλοι οι παίκτες είναι βασικοί. Έχουν μειωθεί οι τραυματισμοί, είναι πολύ καλό, έχουμε παίκτες ικανότατους και τους υπολογίζουμε όλους. Μας λείπουν οι τραυματίες, αλλά η ομάδα έχει βρει ισορροπία στη χημεία της και αυτό φαίνεται στο γήπεδο και αμυντικά και επιθετικά».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :