Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ... ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ!



Ο Άλαν Πουλίδο έστειλε το... μήνυμά του μέσω twitter τονίζοντας πως θέλει να τελειώσει με τις δικαστικές διαμάχες για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Λίγη ώρα μετά τα δημοσιεύματα που εμφάνιζαν τον Άλαν Πουλίδο (δείτε το σχετικό θέμα και φωτο ΕΔΩ) να έχει κλείσει στον Ολυμπιακό με συμβόλαιο τεσσάρων ετών για να δοθεί μετά δανεικός στον Λεβαδειακό ο Μεξικανός πήρε θέση στα social media.

«Αυτήν την στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι να τελειώσω με τις δικαστικές διαμάχες. Το να παίξω ξανά ποδόσφαιρο είναι αυτό που θέλω. Θέλω να κυνηγήσω το όνειρό μου», έγραψε στο twitter του.

Πάντως οι ερυθρόλευκοι από τη μεριά τους δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα για τον Πουλίδο, ενώ είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι και ο ίδιος ο παίκτης δε μπορεί να "πει" πολλά πριν πάρει κάτι επίσημο στα χέρια του...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :