Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ... ΑΡΑΒΙΑ! (ΡΗΟΤΟ)



Ο Μάρκο Ντέβιτς ανακοινώθηκε από την Αλ Ραγιάν, της οποία τη φανέλα θα φορά για τους επόμενους έξι μήνες!

Αρνητική κατάληξη είχε για τον ΠΑΟΚ τελικά το... πολυδιαφημιζόμενο, από όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, φλερτ με τον Μάρκο Ντέβιτς.

Ο... διακαής πόθος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που έκαναν το παν για να τον φέρουν στην Τούμπα, είδαν τον Ουκρανό να υπογράφει τελικά στην... Αλ Ραγιάν.

Ο Ντέβιτς θα συνεχίσει στην ομάδα του Κατάρ για τους επόμενους έξι μήνες με την μορφή δανεισμού.

Όπως ήταν λογικό η απόκτησή του έκανε... θραύση στα τοπικά ΜΜΕ τα οποία κάνουν λόγο για έναν φοβερό επιθετικό με πλούσια εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και σε ότι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, αυτό που βγαίνει είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης και η Ρουμπίν Καζάν δεν τα βρήκαν στο ποσό που επιθυμούσαν οι Ρώσοι, έτσι ώστε να δώσουν δανεικό τον παίκτη στον ΠΑΟΚ.

Εκεί, φαίνεται ότι μπήκαν στη μέση οι Άραβες και απέκτησαν τελικά τον παίκτη.

Από την πλευρά του, ο παίκτης δήλωσε:

"Είναι πρόκληση για μένα να αγωνιστώ στην Αλ Ραγιάν και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για όσο καιρό μείνω στην ομάδα, έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της", δήλωσε ο Μάρκο Ντέβιτς στις πρώτες του στιγμές ως παίκτης της ομάδας από το Κατάρ.

Ο Ντέβιτς θα έχει συμπαίκτη τον μεγάλο Αργεντίνο πρώην αστέρα της Πόρτο, Λούτσο Γκονζάλες, ο οποίος, είπε τα καλύτερα στον Ουκρανό, προκειμένου ο τελευταίος να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να παίξει στο πρωτάθλημα του Κατάρ.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :