Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

«ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΝΟΒΑΡΕΤΙ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ»



Ο Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ, τζένεραλ μάνατζερ της Άντερλεχτ, διευκρινίζει στο "gazzetta.gr" πως η ομάδα του δεν ασχολείται με τον Νοβαρέτι. «Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα», το σχόλιο για Μιλιβόγεβιτς.

Ο Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ μίλησε για την περίπτωση του Ντιέγο Νοβαρέτι, αναφέροντας πως η Άντερλεχτ δεν... καίγεται γι' αυτόν.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Νοβαρέτι. Δεν ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο αμυντικό και δεν πρόκειται να τον κλείσουμε», ανέφερε ο παράγοντας της Άντερλεχτ.

Στη συνέχεια τόνισε πως «υπήρχαν κάποιες σκέψεις και... προβληματισμοί για το θέμα του αμυντικού. Για το εάν θα έπρεπε να γίνει τέτοια κίνηση ή όχι.

Αυτήν την στιγμή μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως λήφθηκε απόφαση να πάρουμε έναν αμυντικό. Λογικά θα τον κλείσουμε την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός και εάν αλλάξει κάτι. Σίγουρα όμως δεν θα είναι ο Νοβαρέτι».

Ως προς την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς ο τζένεραλ μάνατζερ των Βέλγων είπε: «Δεν έχουμε κάτι νεότερο από τον Ολυμπιακό για τον Μιλιβόγεβιτς. Εμείς θα περιμένουμε την ελληνική ομάδα. Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα. Έχουμε μέχρι τον Μάρτιο...».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :