Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΠΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ!


Αυτά... μπορούν οι πράσινοι, αυτά τα αποτελέσματα φέρνουν. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το μοναδικό τους "διπλό" φέτος στην Ευρωλίγκα είναι στην... Πολωνία επί της Τούροφ! 

Ας δούμε όμως τι λένε τα πράσινα ΜΜΕ για την βαριά ήττα των 18 πόντων από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. (δείτε λεπτομέρειες και βίντεο του αγώνα ΕΔΩ).

prasinanea.gr : Πάλεψε όσο μπορούσε


Όσο ο Παναθηναϊκός είχε ενέργεια, ήταν στο παιχνίδι. Στην τέταρτη περίοδο, αυτή στέρεψε και η Ρεάλ κυριάρχησε κατά κράτος, σε όλους τους τομείς (83-65) και διατήρησε το αήττητο της, στο ΤΟΡ16.


leoforos.gr : Προδόθηκε απ’ τις δυνάμεις του! (pics&vids)

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε αλλά οι απουσίες του τον λύγισαν με συνέπεια να ηττηθεί με 83-65 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλητεία από τον Καμπάτσο λίγο πριν από τη λήξη!

Ο Φακούντο Καμπάτσο 53’’ πριν από τη λήξη έκανε μια αντιαθλητική λαβή στον Δημήτρη Διαμαντίδη που λίγο έλειψε να… τινάξει το ματς στο αέρα. Ευτυχώς δεν χτύπησε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :