Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ... ΑΣΤΕΡΕΣ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ



Η μοίρα του επιφύλαξε άσχημο παιχνίδι, αλλά ο Μάικλ Ολαϊτάν μπορεί να επιστρέψει και να κάνει πολλά το 2015, σύμφωνα με αυτά που γράφει η ιστοσελίδα "naija247news.com".

Στο αφιέρωμα που έχει κάνει το εν λόγω site, ο επιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρεται στους έξι ανερχόμενους Αφρικανούς αστέρες οι οποίοι μπορούν να λάμψουν φέτος και στεκόμενη στον Νιγηριανό του Θρύλου, σημειώνει.

«Το 2014 ήταν μια χρονιά την οποία θέλει να ξεχάσει ο Ολαϊτάν, αλλά το 2015 έχει τη δυνατότητα να το θυμάται ο 21χρονος. Ο στράικερ του Ολυμπιακού κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο του 2014. Ευτυχώς, ξεπέρασε τον κίνδυνο και επέστρεψε στις προπονήσεις, κάνοντας οκτώ μήνες αποθεραπεία» και συνεχίζει.

«Το να επιστρέψει στη φόρμα στην οποία τρομοκράτησε την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League λίγο πριν το ατυχές περιστατικό, θα πάρει χρόνο, αλλά με το ταλέντο του να περισσεύει, το να ανεβάσει ταχύτητα και να επιστρέψει, δεν θα του πάρει πολύ. Η συγκομιδή των οκτώ γκολ σε 16 αναμετρήσεις στο ντεμπούτο του με την ελληνική ομάδα, του έθεσε υποψηφιότητα για τη Νιγηρία ενόψει του παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δυστυχώς συνέβη το ατυχές γεγονός. Αυτό το όνειρο, ωστόσο, μπορεί να ζωντανέψει το 2015».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :