Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Το παιχνίδι της Κ-17 με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα πρωταθλήματα της Super League το Σαββατοκύριακο 31 Ιανουαρίου-1 Φεβρουαρίου. Το Σάββατο στις 15:00 στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 18ης ημέρας του πρωταθλήματος Κ-17 και θέλει νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή.

Την Κυριακή, στις 12:00, η πρώτη και αήττητη ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αγωνίζεται στην Βέροια (γήπεδο Ταγαροχωρίου) κόντρα στην τοπική ομάδα για την 21η ημέρα του πρωταθλήματος Κ-20. Το πρόγραμμα για τις ομάδες μας που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League ολοκληρώνεται με τον σημαντικό εκτός έδρας αγώνα της Κ-15 στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία και των τριών πρωταθλημάτων και στόχος είναι να παραμείνει στην κορυφή!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :