Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΕ... ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΕΝΤΕΣ 10-6



Ο Ολυμπιακός νίκησε και πήρε διαφορά ασφαλείας από τη Ζέντες στον πρώτο προημιτελικό της Euro League. Στη ρεβάνς της 11ης Μαρτίου οι Ουγγαρέζες θα ενισχυθούν με την πρώην ερυθρόλευκη, Μπάρμπαρα Μπούικα.

Η διαφορά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Ακόμα και έτσι όμως ο Ολυμπιακός βλέπει ήδη προς... το Final-4 της Euro League. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη επικράτησαν 10-6 της ουγγρικής Ζέντες στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης στο "Παπαστράτειο".

Με προσοχή στη ρεβάνς της 11ης Μαρτίου στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο Final-4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Χωρίς λοιπόν την τραυματία Μπάρμπαρα Μπούικα που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του LEN Trophy από τον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν, η Ζέντες ήρθε στη χώρα μας.

Οι ερυθρόλευκες προηγήθηκαν με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και χάρη στην εξαιρετική άμυνα ειδικά στο λιγότερο, συντήρησαν αυτή τη διαφορά.

Μάλιστα μετά το γκολ της Μαργαρίτας Πλευρίτου στον παίκτη παραπάνω για το 9-5 στα 4:14 πριν το τέλος (6/10 το ποσοστό του Ολυμπιακού), τα κορίτσια του Θρύλου είχαν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά, αλλά σημάδεψαν το δοκάρι σε δύο συνεχόμενες φάσεις.

Η Κόβερ-Κις έριξε τη διαφορά στα τρία γκολ (9-6 στα 2:48), αλλά η αρχηγός των ερυθρόλευκων, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, επανέφερε την ηρεμία στον πάγκο του Ολυμπιακού και στο πρόσωπο του Χάρη Παυλίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 10-6.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 3-2, 1-1

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ.Παυλίδης): Τετζαλίδου 1, Μανωλιουδάκη 3, Ασημάκη 3, Μπιανκόνι 2, Μ.Πλευρίτου 1

ΖΕΝΤΕΣ (Λ.Τοτ): Φαν ντερ Σλόοτ 3, Σλοκ 1, Χέβεσι 1, Κόβερ-Κις 2.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :