Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΓΡΙΑ... ΓΙΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!



Μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές... «τόλμησαν» να πάνε προς την κερκίδα που ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Κρήτη και τα... άκουσαν για τα καλά!

Η βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» σίγουρα θα φέρει μεγάλους... μπελάδες στον ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε μόλις λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Κρήτη.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κοίταγαν... αποσβολωμένοι τους αντιπάλους τους να πανηγυρίζουν, ενώ ο Μακ είχε πέσει στο έδαφος και κράταγε το κεφάλι του, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί και τι... δώρο είχαν κάνει στον Ολυμπιακό, που μπορεί πλέον να πάει στην Τούμπα με το άνετο +8.

Λίγα λεπτά μετά μάλιστα, οι Περέιρα, Μακ, Κατσικάς και Γλύκος, αποφάσισαν να κινηθούν προς την εξέδρα που ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» για να τους ευχαριστήσουν για την παρουσία τους, όμως ο κόσμος τους αποδοκίμασε έντονα και τελικά έφυγαν με σκυμμένα κεφάλια...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :