Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΣΛΟΥΚΑΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!



Στην... αντίδραση που ψάχνει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ μετά την πρώτη του ήττα στο Top-16 την περασμένη εβδομάδα από την Εφές, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κώστας Σλούκας μιλώντας για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Αρχικά μίλησε για το ισχυρό κίνητρο απέναντι στην αήττητη ΤΣΣΚΑ: «Το Τοπ 16 από μόνο του είναι ένα ισχυρό κίνητρο πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζεις την ΤΣΣΚΑ που είναι αήττητη. Η προηγούμενη ήττα από την Εφές ήταν δύσκολη για μας και θέλουμε να αντιδράσουμε».

Για το τι πρέπει να προσέξουν οι ερυθρόλευκοι είπε: «Επιθετικά είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα, διαθέτει δυνατά… χαρτιά όπως τα γκαρντ της, αλλά έχουν και αδυναμίες τις οποίες πρέπει να χτυπήσουμε. Βασικό θα είναι να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην παρατήσουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού το πλάνο μας είτε προηγούμαστε είτε βρισκόμαστε πίσω στο σκορ».

Αναφορικά με το αν θα παίξει ρόλο η παρουσία των Χάινς και Τεόντοσιτς καθώς επίσης και του κόσμου του Ολυμπιακού που έχει κάνει sold out είπε: «Θεωρώ πως σε τέτοια παιχνίδια τα οποία ανήκουν στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, δε θα επηρεάσει τόσο πολύ. Έχουν περάσει καλές στιγμές εδώ, αλλά μόλις μπουν στο γήπεδο θα θέλουν να νικήσουν».

Για το αν το κακό δεύτερο ημίχρονο με την Εφές θα αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια ανέφερε: «Τα προηγούμενα αποτελέσματα παίζουν το ρόλο τους ιδιαίτερα μετά από μία κακή εμφάνιση. Έχουμε βγάλει συμπεράσματα, έχουμε δει τα λάθη μας και θέλουμε να τα βελτιώσουμε αρχής γενομένης από το ματς με την ΤΣΣΚΑ».

Ενώ τέλος για το ποιο είναι το πιο δυνατό αγωνιστικό στοιχείο της ΤΣΣΚΑ τόνισε πως: «Σίγουρα είναι το pick `n' roll. Έχει ταλέντο και πολλούς δημιουργούς. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το κόψουμε και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Βέβαια έχουν και αδυναμίες όπως το αμυντικό transition».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :