Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ



Οι έντονες βροχοπτώσεις στη Βέροια έχουν επιβαρύνει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και έτσι εύλογα υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός για τη σημερινή αναμέτρηση.

Όπως είναι λογικό είναι ένα σημαντικό ερώτημα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια το σε ποιά κατάσταση θα είναι το δημοτικό στάδιο της Βέροιας.

Οι πολλές και έντονες βροχοπτώσεις αναμένεται να προξενήσουν προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι το έχουν ήδη στο μυαλό τους οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων. Υπάρχει γενικότερα μία ανησυχία και ένας προβληματισμός καθώς δυστυχώς πλέον τα περισσότερα γήπεδα στην επαρχία αντιμετωπίζουν ζητήματα όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες.

Εξάλλου ως γνωστόν το παιχνίδι των Νέων της Βέροιας με τον Ολυμπιακό που θα γινόταν το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Ταγαροχωρίου (που είναι το προπονητικό κέντρο της Βέροιας) ματαιώθηκε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :