Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

«ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»



Συστάσεις του Τραϊανού Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ να αντιμετωπίσουν με προσοχή την αναμέτρηση της Κυριακής με τα Χανιά και να μη σκέφτονται από τώρα το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Μπορεί το κίνητρο ενός προημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό να είναι σαφώς μεγαλύτερο από έναν ακόμη αγώνα πρωταθλήματος της Football League, αλλά ο προπονητής της Ένωσης δεν θέλει καν να σκέφτεται ότι οι παίκτες του θα πάρουν... αφ’ υψηλού το ματς της Κυριακής με τα Χανιά στο ΟΑΚΑ.

Ο Δέλλας φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα στους παίκτες του. «Ξεχάστε τον Ολυμπιακό. Δεν είναι σωστό να σκεφτόμαστε από τώρα αυτό το παιχνίδι. Πρώτα παίζουμε με τα Χανιά και όχι με τον Ολυμπιακό. Το μυαλό μας εκεί και μόνο εκεί», επισήμανε ο Έλληνας τεχνικός, που είδε τον Μακόλεϊ Κρισάντους να προπονείται για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσο για την απόδοση απέναντι στον Απόλλωνα, ο προπονητής της ΑΕΚ κρατά το χαρακτήρα που έβγαλε η ομάδα του παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :