Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

«ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»



Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Μίρον Μάρκεβιτς.

Ο προπονητής της Ντνίπρο, προετοιμάζει την ομάδα του για τους αγώνες με τους ερυθρόλευκους και στις δηλώσεις του φάνηκε ξεκάθαρα πόσο πολύ τους υπολογίζει.

«Ο Ολυμπιακός είναι η δυνατότερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό είναι προφανές. Κάθε χρόνο το επιβεβαιώνει. Στο Champions League δεν κατάφερε για λίγο να προχωρήσει. Είναι ξεκάθαρο πως τα πράγματα για αυτούς είναι ευκολότερα από τη στιγμή που στην Ελλάδα το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Εμείς, δίνουμε φιλικά προετοιμασίας και εκείνοι, επίσημα. Κακά τα ψέματα, υπάρχει διαφορά. Αλλά εμείς έχουμε κάτι βασικό. Την επιθυμία μας να προχωρήσουμε», ανέφερε ο Μάρκεβιτς και συνέχισε.

«Την επόμενη Πέμπτη θα πάμε στην Τουρκία. Θα προετοιμαστούμε ειδικά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στόχος μας είναι να δώσουμε δύο φιλικά με ομάδες που είναι στη μέση της βαθμολογίας. Πρέπει να προετοιμάσουμε τη βασική μας ομάδα. Βασικά, το 90% έχει καθοριστεί. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :