Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ



Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Κλειστό Κανήθου στη Χαλκίδα θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Κλειστό Κανήθου στη Χαλκίδα θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός. Ο αθλητής του τμήματος Ταε Κβο Ντο από τις Πολεμικές Τέχνες του Ολυμπιακού, που θα κατέβει στους προσεχείς αγώνες είναι ο Γιάννης Κατσίμπρας. Ο Κατσίμπρας θα αγωνιστεί στην κατηγορία -80kg και προέρχεται έχει ως στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις αφού προέρχεται από την καλή παρουσία που είχε στο Β' Πανελλήνιο Κύπελλο, «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ», το οποίο διεξήχθη τον Δεκέμβριο στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου «Γιώργος Στεφανόπουλος». Το Σάββατο (28/2) θα ζυγιστεί ο αθλητής του Ολυμπιακού και την Κυριακή (1/3) θα πέσει στη μάχη του πρωταθλήματος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :