Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΟΙ ΣΕΦ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΜΑΛΑΓΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Aκόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση ενός εκ των δύο προνομιούχων θέσεων στο Top 16 της Ευρωλίγκας θέλει να κάνει απόψε ο Θρύλος μας στο ΣΕΦ, (21:45 ΝΕΡΙΤ) κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Οι ερυθρόλευκοι του Γιάννη Σφαιρόπουλου "τρέχουν" ένα ρεκόρ 6 νικών και μόλις μιας ήττας, ενώ τα... ακριβώς αντίθετα έχει η πάντα επικίνδυνη ομάδα του Πλάθα.

Με αμφίβολο τον Γιώργο Πρίντεζη και σίγουρα εκτός τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Αγραβάνη και Δημήτρη Κατσίβελη ο Θρύλος με τη στήριξη του κόσμου του ευελπιστεί να κάνει το 7-1 στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Top 16, τώρα που πλέον τα περιθώρια για... λάθη στενεύουν.

Οι εκτός έδρας νίκες μέχρι στιγμής σε Μάλαγα, Κωνσταντινούπολη και Νόβγκοροντ, καθώς και η πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχουν βάλει τον Θρύλου στη θέση του οδηγού, μαζί φυσικά με τις... απαραίτητες νίκες που πέτυχε στο ΣΕΦ επί της Αρμάνι Μιλάνο και Λαμποράλ Κούτσα.

O κόσμος θα πρέπει απόψε να βρεθεί στο ΣΕΦ μαζικά, όπως έκανε με τον Ερυθρό Αστέρα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να βοηθήσει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Θρύλος, για ένα ακόμα φάιναλ φορ και... βλέπουμε. Διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες το αξίζουν άλλωστε και με το παραπάνω! 


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :