Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ... ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΧΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ!



Τον ενθουσιασμό του για την άνετη πρόκριση του Ολυμπιακού στο πέμπτο συνεχόμενο Final-4 Κυπέλλου εξέφρασε ο Γιάννης Νικολάκης.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου λίγη ώρα μετά το τέλος του άνετου 3-0 σετ επί του Α.Ο. Θήρας, με το οποίο οι ερυθρόλευκες τσέκαραν το εισιτήριο της πρόκρισης, τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα που είναι για ακόμη μια χρονιά στο Final-4 .

Θα διεκδικήσουμε το πέμπτο συνεχόμενο Κύπελλο και σίγουρα πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό. Η Σαντορίνη είναι πολύ καλή ομάδα. Είχαμε πει ότι θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση. Η ομάδα μου ήταν πολύ συγκεντρωμένη. Μετράει το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Πήραμε ένα εύκολο παιχνίδι» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδας, για να προσθέσει αναφερόμενος στην κρίσιμη συνέχεια:

«Σημασία είναι να είμαστε υγιείς. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, Έχουμε περάσει πολλά προβλήματα τραυματισμών φέτος, αλλά τα παιδιά με υπομονή και υπομονή και με πολύ καλή διαχείριση προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε μπροστά μας 1,5 – 2 μήνες. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η κορυφή. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :