Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

«ΚΑΡΦΙ» ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ... ΠΕΡΕΪΡΑ!



Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δεν παρέλειψε να ρίξει το... "καρφί" του προς τον Βίτορ Περέιρα και την κίνησή του να προκαλέσει οπαδό του "τριφυλλιού" πριν την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι πάντα ωραίο μετά από ένα ντέρμπι να μιλάς για ποδόσφαιρο. Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κι εμείς και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Στο πρώτο ημίχρονο, εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Υπήρχε πίεση και υπερβολική θέληση και δεν μας έβγαινε. Αμυντικά ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά επιθετικά υστερήσαμε. Ηρεμώντας στο δεύτερο ημίχρονο και ξέροντας ότι θα μας βγουν περισσότερες ευκαιρίες και γνωρίζοντας την καλή φυσική μας κατάσταση. Ξέραμε ότι θα γίνει λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού κι έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε. Το εκμεταλλευτήκαμε, σημειώσαμε δύο γκολ και μπορούσαμε κι άλλα. Άσχημο ότι δεχτήκαμε γκολ στο 96’. Ήμασταν αγωνιστικά πολύ καλύτεροι και η επικράτησή μας είναι δίκαιη. Καταδικάζω όσα έγιναν από μερίδα του κόσμου. Είναι εύκολο να καταδικάζεις. Υπήρξε μία πρόκληση προς τους οπαδούς μας πριν το παιχνίδι και από τον συνάδελφό μου πριν το παιχνίδι. Θα έπρεπε να φερόμαστε καλύτερα όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο».

Για το πώς ηρέμησε τους παίκτες του στο ημίχρονο: «Έβγαινε προς τα έξω ότι δεν είχα ετοιμάσει την ενδεκάδα. Εγώ ήξερα πως θα παίξουμε. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έπαιζε ρόλο η αυτοσυγκέντρωση και η ηρεμία. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Ξέραμε ότι θα είχαμε τον πρώτο λόγο. Δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο αυτά τα στοιχεία. Δεν έχουμε την ωριμότητα σαν ομάδα».

Για τα όσκαρ του ντέρμπι: «Θα έλεγα όλα τα παιδιά ότι προσπάθησαν. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Όταν έχεις έναν αρχηγό που δίνει και την ψυχή του και δίνει το καλύτερο παράδειγμα. Σήμερα θα του έδινα το σκορ».

Για την ψυχή των παικτών του Παναθηναϊκού: «Χρειάζεται ψυχή σε αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε διψασμένοι και πεινασμένοι για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Σίγουρα σ’ ένα ντέρμπι χρειάζεται περισσότερο πάθος. Το έχουμε σαν ομάδα. Έχουμε βελτιωθεί στον δεύτερο γύρο και βγάζουμε αυτή την ψυχή. Έχουμε την ποιότητα και είναι καθαρά θέμα ημέρας για να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για το αν μιλάει στους παίκτες για πρωτάθλημα: «Έτσι όπως είναι τα παιχνίδια. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Πιστεύουμε και μπορούμε να πιστεύουμε. Θα συνεχίσουμε σε κάθε παιχνίδι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :