Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ... «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΟΥ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ



Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θύμισε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τις εκρηκτικές εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ και επανήλθε σε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης, έστω και αν παρέμεινε κι αυτή τη φορά προσηλωμένος στο κομμάτι της τακτικής και στο πλάνο Περέιρα που θέλει τους πλάγιους μπακ του να έχουν ισορροπημένο ρόλο στο γήπεδο.

Ο Νορβηγός φουλ μπακ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός στο ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ έδειξε να έχει ξανά τις δυνάμεις που απαιτούνται για να κάνει και τις... κούρσες του προς την επίθεση παράλληλα με την σωστή κάλυψη της θέσης του.

Μάλιστα υπάρχει εξήγηση για την επιστροφή του Ελαμπντελαουί στις υψηλές... πτήσεις. Έχοντας παίξει σε 18 από τα 22 ματς που έχει δώσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και στα 6 του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ελαμπντελαουί είναι λογικό κάποιες φορές να βγάζει κούραση και κατ' επέκταση να χρειάζεται ανάσες. Από αυτά, μάλιστα, τα 24 παιχνίδια του, όλα ήταν 90λεπτα με εξαίρεση το ματς με την Καλλονή στην Μυτιλήνη στο οποίο έγινε αλλαγή στο 78!

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις αρχές Δεκέμβρη, ο Ελαμπντελαουί αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Κόντρα στη Μάλμε και σε όσα ακολούθησαν στο πρωτάθλημα. Ο Περέιρα αποφάσισε να τον ξεκουράσει μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο βάζοντας στη θέση του τον Σαλίνο, με τον Ελαμπντελαουί να επιστρέφει γεμάτος στο ματς της Τούμπας και να φαίνεται ξεκάθαρα ότι ανέκτησε δυνάμεις κι ότι θα είναι ξανά με την ταχύτητα και τον δυναμισμό του ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Ολυμπιακού για τη συνέχεια των δύσκολων αγώνων στη σεζόν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :