Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ! ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...



Την έμπρακτη στήριξή τους στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό εξέφρασαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, οι οποίοι επισκέφτηκαν το τμήμα Μελών-Φιλάθλων και προμηθεύτηκαν τις κάρτες τους, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Την προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στήριξε τη Δευτέρα (16/2) η ομάδα μπάσκετ του Θρύλου. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων επισκέφτηκαν το τμήμα Μελών-Φιλάθλων που βρίσκεται στο Καραϊσκάκη και προμηθεύτηκαν τις κάρτες τους, προκειμένου να ενισχύσουν με αυτό τον τρόπο τους συνάδελφους τους στα ερασιτεχνικά τμήματα.

Στην κίνηση αυτή αναφέρθηκε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Όλοι ξεκινήσαμε από ερασιτεχνικά σωματεία. Σίγουρα εμείς, δηλαδή το μπάσκετ αλλά και το ποδόσφαιρο, είμαστε οι πιο ευνοημένοι, αλλά η ομάδα πρέπει να είναι ενιαία. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ενιαίος και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είτε ηθικά είτε οικονομικά είναι να βοηθήσουμε τα ερασιτεχνικά σωματεία να είναι το ίδιο δυνατά όπως το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :