Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ...



Για... ζούγκλα έκανε λόγο ο Κώστας Καραπαπάς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ τόνισε ότι βάσει κανονισμού, ο Βίτορ Περέιρα είχε δικαίωμα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο προπονητής όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο έχει δικαίωμα βάσει κανονισμού να επιθεωρήσει το γήπεδο. Ακόμη και τα δίχτυα μπορεί να κοιτάξει. Σας το λέω γιατί διάβασα ότι προκάλεσε ο κύριος Περέιρα. Ο κύριος Περέιρα μπορεί να πάει όπου θέλει στο γήπεδο, να ελέγξει τα δίχτυα, να κάνει ό,τι θέλει αφού το λέει ο κανονισμός. Αντίθετα κανένας κουκουλοφόρος δεν μπορεί να είναι στο τέρμα και να περιμένει τον προπονητή. Το καταλαβαίνετε όλοι αυτό. Έχει τραυματιστεί ο υπεύθυνος ασφαλείας της Superleague, έχει δεχθεί καρέκλα στο κεφάλι και έχει κόψιμο. Έχει τραυματιστεί ο Κασάμι και αυτό είναι απλά ζούγκλα. Αν το καταλαβαίνετε ότι είναι ζούγκλα», ήταν τα λόγια του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :