Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

«ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ» ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ... ΕΙΡΩΝΙΕΣ, ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!



Περίπου 250 οπαδοί του ΠΑΟΚ "υποδέχθηκαν" τους παίκτες της ομάδας τους με βρισιές, σκληρούς χαρακτηρισμούς ακόμη και... πεσίματα.

Μεγάλη και... δύσκολη βραδιά για τον ΠΑΟΚ. Η οργή του κόσμου για την εμφάνιση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια με αποκορύφωμα αυτήν στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, ήταν τεράστια με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν αρκετά με τους 250 οπαδούς που υποδέχθηκαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με το σύνθημα: "Νάτοι, νατοι, οι πρωταθλητές..."

Από πλευράς διοίκησης στην Τούμπα βρέθηκε μόνο ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος έγινε δέκτης άγριων αποδοκιμασιών και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών της ασφάλειας της ΠΑΕ, προκειμένου να αποφευχθούν τα... πολύ χειρότερα, αφού ορισμένοι κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του.

Ωστόσο, όπως έγινε αντιληπτό τελικά από τις αντιδράσεις του κόσμου ο Κωνσταντινίδης... "την πλήρωσε" γιατί δεν ήταν εκεί ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος είναι πλέον ο νούμερο ένα στόχος των οπαδών του ΠΑΟΚ.

"Θέλουμε τον Βρύζα και τον Αναστασιάδη, όχι εσένα!" του φώναζαν καθώς οι σεκιούριτι τον συνόδευαν κυριολεκτικά σηκωτό προς το αυτοκίνητό του.

Μάλιστα ο Βρύζας ήταν αυτός που τα... άκουσε περισσότερο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί για τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ και ενώ ο ίδιος δεν ακολούθησε την αποστολή στην Κρήτη, αφού είναι εκτός Θεσσαλονίκης για δουλειά της ΠΑΕ, γι' αυτό και δεν έδωσε το παρών στην Τούμπα, κάτι που εξόργισε τρομερά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο δεύτερος που τα άκουσε ήταν ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Κώστας Λαγωνίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πέρασε από μία μίνι ανάκριση από τον κόσμο της ομάδας του για αρκετή ώρα. Κάποιοι έλεγαν: "Τρυπάνε τον Αναστασιάδη οι παίκτες", ενώ κάποιοι άλλοι φώναζαν: "Είστε ερασιτέχνες. Κάνατε τον ΠΑΟΚ ερασιτεχνικό σωματείο". Από το... μενού δεν έλειψε φυσικά και το μεταγραφικό κομμάτι: "Είχατε λεφτά να φέρετε τον Ντέβιτς και φέρατε τον Νομπόα; Γιατί δεν φερατε κι άλλους παίκτες;". Τέλος, έγινε αναφορά και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φάνη Τζανδάρη.

Από πλευράς παικτών άσχημη αντιμετώπιση είχαν οι Γλύκος και Κατσικάς, του οποίου το αυτοκίνητο κλωτσούσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, χρειάστηκε οι σεκιούριτι του ΠΑΟΚ να μπούνε μέσα στο αμάξι του Κατσικά, αφού ορισμένοι συνέχιζαν να το κλωτσούν!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γλύκο, ορισμένοι τον κατηγόρησαν για αδιαφορία, ενώ τον "έκραξαν" και για την τραγική εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Βέβαια, δεν γλίτωσαν οι υπόλοιποι. Ακούστηκαν πολλά συνθήματα όπως το: "Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα", ενώ ορισμένοι αποκάλεσαν τους παίκτες "κοπρόσκυλα!"

Σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της διοίκησης. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε σύσκεψη, η οποία βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στο "Μakedonia Palace".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :