Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ... ΑΝΤΙ-ΤΣΑΪΡΕΛΗ Η ΤΕΝΕΡΙΦΗ!



Οι Ισπανοί, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη στον Ολυμπιακό, μετά το κυριακάτικο (15/02) ματς της Τενερίφης με την Ομπραντόιρο. Μάλιστα η "Las Provincias"... έδειξε τον αντικαταστάτη του Έλληνα φόργουορντ!

Ο Ολυμπιακός αναζητά παίκτη για τη θέση "4" και οι συζητήσεις με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Η εν λογω εφημερίδα προχώρησε το θέμα λίγο... παραπάνω, τονίζοντας πως ο Τσάβι Ρέι θα είναι ο αντικαταστάτης του Τσαϊρέλη στο ρόστερ της Τενερίφης.

Οι Ίβηρες αναφέρουν χαρακτηριστικά πως "η Τενερίφη βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη που θα βοηθήσει στο rotation και η περίπτωση του Τσάβι Ρέι είναι αυτή που ξεχωρίζει. Ο Ισπανός φόργουορντ βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία ανάρρωσης μετά τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι που του επέτρεψε να αγωνιστεί μόλις σε 13 παιχνίδια την περσινή σεζόν, με την Γκραν Κανάρια. Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία στη Liga Endesa".


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :