Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

«ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»



Η προετοιμασία της Βάσω Βουγιούκα για τη συμμετοχή της στο Κύπελλο Κόσμου το οποίο ξεκινάει την Παρασκευή (30/1) στο Ο.Α.Κ.Α. ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η προετοιμασία της Βάσω Βουγιούκα για τη συμμετοχή της στο Κύπελλο Κόσμου το οποίο ξεκινάει την Παρασκευή (30/1) στο Ο.Α.Κ.Α. ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αθλήτρια ξιφασκίας του Ολυμπιακού μετά από την πολύ ουσιαστική παρουσία της στην Ιταλία όπου προετοιμάστηκε για μια εβδομάδα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα όπου ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των προπονήσεων. Το Σάββατο η αθλήτρια σπάθης του Θρύλου θα ριχτεί στη μάχη της διοργάνωσης στην οποία μετέχουν συνολικά 167 αθλήτριες από όλο τον κόσμο και θα αγωνιστεί στις 11:30.

Αναφερόμενη στη συμμετοχή της στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ο.Α.Κ.Α. η Βάσω Βουγιούκα δήλωσε: «Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα το κύπελλο για τη σπάθη γυναικών και είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που θα αγωνιστώ στη χώρα μου. Ελπίζω να έρθει κόσμος για να δει το άθλημα της ξιφασκίας. Σκοπεύω σε ένα καλό αποτέλεσμα αφού έχω προετοιμαστεί αρκετά και στη Ρώμη. Η προετοιμασία μου εκεί πήγε πάρα πολύ καλά, ήταν πολύ δυνατή και ολοκληρώθηκε χωρίς τραυματισμούς και άλλα προβλήματα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :