Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Η... ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ!

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πληρώνει σε κάθε αγώνα τα λάθη της άμυνάς του -κυρίως- ένας πρώην προπονητής του που έφυγε από την ομάδα σαν... αποτυχημένος για ν'αναλάβει ο Μίτσελ, έχει πετύχει ένα τρομερό αμυντικό επίτευγμα! 

Ο λόγος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ που έχει δημιουργήσει μία ομάδα-όνειρο στο Μονακό, μία ομάδα που τρέχει σαν δαιμονισμένη και στις.. καθυστερήσεις, μία ομάδα που έχει αυτή τη στιγμή την καλύτερη άμυνα στο Γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League, γεγονός που δεν είναι καθόλου τυχαίο! 

Η ατάκα του Πορτογάλου τεχνικού μετά το μεγάλο διπλό στο "Εmirates" επί της Άρσεναλ και η σχεδόν... βέβαιη πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Champions League, ότι «το ποδόσφαιρο είναι και τέχνη», αποτυπώθηκε ανάγλυφα στο χορτάρι, εκεί που παρά τις σημαντικότατες απουσίες που είχε η ομάδα του (Καρβάλιο, Ράγκι και Κοντογκμπιά)  έστησε το δικό του πάρτι και έδεσε χειροπόδαρα τον μεγάλο Αρσέν Βενγκέρ... 

Απλά μελαγχολία...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :