Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ (ΚΑΙ) ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!



Στην κορυφή οι Παίδες μετά από την ολοκλήρωση του Β' γύρου του Πρωταθλήματος.

Με νίκη και φυσικά στην κορυφή ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του και στον Β’ γύρο του Πρωταθλήματος Super League K-15. Οι Παίδες του Ολυμπιακού κέρδισαν το μεσημέρι της Κυριακής με 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη σ’ αγώνα της 15ης ημέρας και περιμένουν πλέον την κλήρωση της Γ’ φάσης για να μάθουν τη νέα σειρά των αγώνων τους.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και έπαιξε ομαδικό ποδόσφαιρο. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Κατσούκης στο 23’. Το γκολ ήταν προϊόν ομαδικής συνεργασίας που ξεκίνησε από την άμυνα με την μπάλα να φτάνει στον Τσιριγώτη ο οποίος στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα πασάρει στον Κατσούκη και ο τελευταίος με σουτ σκοράρει. Ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος με τους Βοϊλη και Νεοφυτίδη ενώ ο Αστέρας απείλησε μόνο με στημένες φάσεις και με την βοήθεια του αέρα.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Τάσος Θέος είπε μετά από τον αγώνα: «Ο αέρας δεν ήταν σύμμαχος μας αλλά εμείς παίξαμε πολύ καλό, ποιοτικό, ποδόσφαιρο. Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο μας και ελέγχαμε τον αγώνα. Η ομαδική δουλειά έφερε αποτελέσματα».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Καρακίτσος, Μπικάκου, Καφεντζής (41’ Ρούνης), Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Γλέζος, Φωτόπουλος, Κανελόπουλος, Κούβαλης (60’ Μανωλάκος), Ντίνε (60’ Πολυμενάκος), Τερεζίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Παπαγγελής, Ιτσκάρας, Παπαδόπουλος, Ράμα, Ζώτος, Κατσούκης (77’ Χατζηπαπάς), Νεοφυτίδης (68’ Φιτόπουλος), Τσιριγώτης, Μαργαρίτης (63’ Γαλούπης), Βοϊλης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :