Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ... ΠΛΕΟΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ! (PHOTOS)



«Βολές» για τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (1-2) από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πάλι "φωνάζουν" για τη διαιτησία αλλά... δεν πείθουν ούτε τους ίδιους τους τους εαυτούς!

Εκτός από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που φρόντισαν να... εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό όσο και μετά τη λήξη του για τον διαιτητή Δημητρόπουλο, τα… βέλη της εξαπέλυσε και η ΠΑΕ. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ λοιπόν όχι με επίσημη ανακοίνωση αλλά μέσω της... εικόνας του αγώνα που βρήκε τους Αγρινιώτες νικητές με 1-2 και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις αποφάσεις του διαιτητή.

«Και φυσικά και πάλι ένας Δημητρόπουλος που αποφάσισε σήμερα να δίνει εύκολα τα πέναλτι (στους αντιπάλους), σε αντίθεση με το ματς Κυπέλλου της Κέρκυρας που δεν έδειχνε να τον ενοχλεί ούτε το… βόλεϊ στην περιοχή…» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ενώ στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου επισημαίνεται:

«…τα “φιλικά” προς τους φιλοξενούμενους σφυρίγματα...».

Πάντως, κάπου στα ψιλά και αφού έχουν τονίσει ότι φταίει ο διαιτητής για την ήττα, αναφέρουν πως ρόλο για την ήττα έπαιξε και η εμφάνιση της ομάδας που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Έτσι για να κλείσουν το στόμα στους.. δύσπιστους που δεν πείθονται πια πως φταίει το... σύστημα για όλα τα κακά της ομάδας τους!

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο: «Ο ΠΑΟΚ ήθελε μόνο νίκη για να περάσει σήμερα στην κορυφή της βαθμολογίας και να περιμένει αύριο το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στη Βέροια, όμως όλα ήρθαν εντελώς διαφορετικά απ΄ότι περίμενε κι απ΄ότι υπολόγιζε. Απέναντι του φυσικά ήταν μια από τις πιο φορμαρισμένες και καλοδουλεμένες ομάδες, με σχέδιο και πίστη στο παιχνίδι της, που έχει δείξει ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν. Και φυσικά και πάλι ένας Δημητρόπουλος που αποφάσισε σήμερα να δίνει εύκολα τα πέναλτι (στους αντιπάλους), σε αντίθεση με το ματς Κυπέλλου της Κέρκυρας που δεν έδειχνε να τον ενοχλεί ούτε το…βόλει στην περιοχή…

Και η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο έδωσε τα δικαιώματά της. Μπήκε να παίξει ένα πιο συγκρατημένο ματς, να μη δώσει χώρους στον επικίνδυνο Παναιτωλικό και αυτό το κατάφερε. Όμως δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σωστά με τη μπάλα στα πόδια, δεν έβγαλε φάσεις και ο Δημητρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ του Παναιτωλικού μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Άλβες ευστόχησε (ο Ιτάνζ εκτίμησε σωστά και πάλι, αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει) και έβαλε ακόμη πιο δύσκολα στον ΠΑΟΚ, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη και με την είσοδο του Μακ, η ομάδα ανέβασε ρυθμό, πίεσε ψηλότερα, έκανε ευκαιρίες και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73ο λεπτό με τον Σλοβάκο, μετά από ωραία μπαλιά του Νομπόα και ατομική του προσπάθεια μέσα στην περιοχή. Παρότι ο Δικέφαλος έψαχνε το γκολ της νίκης, με πολυπρόσωπη παρουσία στην περιοχή του Παναιτωλικού, όμως τα “φιλικά” προς τους φιλοξενούμενους σφυρίγματα, οι αλλαγές του Χάβου και η αστοχία του ΠΑΟΚ στις φάσεις που δημιούργησε , έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να πάρουν κάτι περισσότερο απ΄ ότι δικαιούνταν. Με μια αντεπίθεση στην ανοργάνωτη άμυνα των γηπεδούχων ο Άλβες έδωσε τη νίκη στο 94ο λεπτό στον Παναιτωλικό».

* Χωρίς να θέλουμε να... τους στεναχωρήσουμε παραπάνω πάντως... τα στατιστικά του αγώνα λένε... άλλα! Οι αριθμοί ΔΕΝ κάνουν λάθος και λένε ότι ο Παναιτωλικός έκανε περισσότερες τελικές...

Για του λόγου το αληθές...



** Παραδεχτείτε επιτέλους το πρόβλημα μπας και βρείτε τη λύση γιατί πρωτάθλημα... ούτε με κυάλια δεν βλέπετε πια! Και μην περιμένετε να σας το δώσει η... Παναγιά, όπως είπε ο Αναστασιάδης, γιατί θαύματα μπορεί να κάνει, αλλά πρέπει και να αυτοκτονήσει ο Ολυμπιακός για να τα καταφέρετε! Και τέτοιε χάρες ΔΕΝ πρόκειται να σας κάνουν οι ερυθρόλευκοι!

«Για την εικόνα η ευθύνη ήταν δική μου καθαρά. Θέλω να πω ότι έχω εμπιστοσύνη και στα παιδιά και στην ομάδα, αλλά πιο πολύ έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά ότι στο τέλος θα μας τα δώσει. Δεν το βάζω κάτω να ξέρετε.», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΟΚ. 



*** Αλήθεια... τα πέντε δάχτυλα που μας έδειχνε ο... Κλάους και οι άλλοι που ακριβώς τα έχουν τώρα; Θα μας τα δείξουν πάλι όταν πάμε στην Τούμπα και θα είναι ο Ολυμπιακός στο +5 ή θα τους... παρεξηγήσουν και θα τους κράξουν οι δικοί τους, όπως τον Σαλπιγγίδη; (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).


**** Τέρμα τα λόγια τα λέμε σε λίγες μέρες στην Τούμπα! Κλάους και λοιποί, αρχίστε το μέτρημα! Δύο εβδομάδες έμειναν για να το "σηκώσουμε" εκεί μέσα...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :