Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ 42ο... «ΚΛΕΙΝΕΙ» ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



Το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός και η ερυθρόλευκη διοίκηση προχωράει την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Έτοιμος να πανηγυρίσει το πέμπτο σερί και 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του είναι ο Ολυμπιακός, μετά και τη χθεσινή επικράτηση (3-0) επί της Κέρκυρας στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι αύξησαν στους 9 βαθμούς τη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (που έχασε στη Βέροια), ενώ έχουν έναν αγώνα λιγότερο (εκείνο με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή που αναβλήθηκε).

Το ευχάριστο για τους ερυθρόλευκους είναι πως μετά από αρκετό καιρό πραγματοποίησαν μία αρκετά καλή εμφάνιση, προσφέροντας παράλληλα γκολ και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τους Φαίακες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ικανοποίησης η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται πως καταστρώνει ήδη από τώρα τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον Βίτορ Περέιρα να δουλέψει από την αρχή το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του.

Για αυτό τον λόγο γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας. Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, οι πρωταθλητές Ελλάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Αστέρα Τρίπολης από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal, οι πρωταθλητές Ελλάδας έδωσαν τα χέρια με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής στο ματς των δύο ομάδων, αλλά βρισκόταν στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» μαζί με τον μάνατζέρ του Μάκη Μίχα.

Η γερμανική ομάδα δεν δείχνει αρνητική στην παραχώρησή του και η συμφωνία του Ολυμπιακού μαζί της είναι το επόμενο βήμα, ώστε ο Γιαννιώτας να ντυθεί στα ερυθρόλευκα τον προσεχή Ιούνιο.

Εκτός από τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός έχει «κλείσει» ήδη τον Μπεν της Βέροιας, ο οποίος πέτυχε χθες το νικητήριο γκολ με τον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα της Skoda Ξάνθης, του Άλαν Πουλίδο του Λεβαδειακού, του Νίκολας Μαρτίνες και του Λούκας Βιγιαφάνες του Παναιτωλικού.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :