Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

6ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ16 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!



Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη προηγήθηκε με 6-2 στο γήπεδο του Γαλαξία.

Σ' αγώνα για το "Attica Cup" που "φιλοξενήθηκε" το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του "Γαλαξία" στο Περιστέρι η Κ-16 του Ολυμπιακού κέρδισε με 6-4 τον Ατρόμητο Αθηνών. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 και 2-1 γύρισε το παιχνίδι και προηγήθηκε με 5-2 στο ημίχρονο με γκολ των Τσιπιρτίμη, Παπαδογιωργάκη, Μανωλάκη, Γιανναράκη, Ξενιτίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε και 6ο γκολ (6-2) με τον Γιάννη Αγγελόπουλο και στη συνέχεια ο Ατρόμητος μείωσε σε 6-4.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Τουλγερίδης, Μανωλάκης, Παπαδογιωργάκης, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος Γ, Τσιπιρτίμης, Νικούλης, Γκλεγκλές, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος. Ως αναπληρωματικοί αγωνίστηκαν οι: Καράδαης, Φλέγκας, Αμπάρα, Βαλοτάσιος, Παπαχρόνης, Τσιντώνης, Ορφανίδης, Νίκας, Ασημάκης, Αγγελόπουλος Α.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :