Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΟΛΑ... 7 ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ! ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-7



Σε έναν αγώνα αντάξιο των δυο ομάδων αλλά και των αθλητριών που αγωνίζονται σε αυτές, η Βουλιαγμένη κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με 7-7 απο τον Ολυμπιακό ο οποίος καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ.

Με αυτό το αποτέλεσμα και αν λάβουμε υπ όψιν και την ισοπαλία των δυο ομάδων στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα απέναντι στην Βουλιαγμένη γιατί έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων συνολικά στο πρωτάθλημα. Αν αυτή την διαφορά καταφέρουν να την κρατήσουν μέχρι το τέλος τότε θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα playoff.

Ο Αγώνας ξεκίνησε με την Βουλιαγμένη να παίρνει κεφάλι στο σκορ δυο φορές στο πρώτο οκτάλεπτο, με τις Τσουκαλά και Γερολύμου, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε ισάριθμες φορές, με τις Μπιανκόνι και Αβραμίδου δύο φορές, προηγούμενος έτσι στο σκορ με 2-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στην πισίνα με εξαιρετική άμυνα, αλλά θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ αν οι αθλήτριες του ήταν πιο συγκεντρωμένες στην τελική προσπάθεια. Αρχικά η Ρουμπέση ισοφάρισε 3-3 ενώ η Αλεξάνδρα Ασημάκη με δυο γκολ έβαλε μπροστά τις ερυθρόλευκες στο ημίχρονο με 3-5.

Το τρίτο οκτάλεπτο δεν ήταν καλό για τον Ολυμπιακό που αποδιοργανώθηκε, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, έχοντας 2 βασικές αθλήτριες του (Πλευρίτου Μαρ. και Τετζαλίδου) εκτός αγώνα με 3 αποβολές. Η Βουλιαγμένη εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση και με τις Γερολύμου και Τσουκαλά κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στην πισίνα και προηγήθηκε δυο φορές με την Αβραμίδου και την Μπιανκόνι, για να ισοφαρίσουν τελικα οι γηπεδούχες, με τις Χυδηριώτη και Γερολύμου.

Σίγουρα, αν οι δυο διαιτητές δεν έδιναν τις αποβολές τόσο εύκολα, θα βλέπαμε ενα πολύ διαφορετικό αγώνα. Απορίας άξιο είναι πως σε ένα τέτοιο αγώνα η Ξενάκη της Βουλιαγμένης κατάφερε να βγάλει και τα 4 οκτάλεπτα με μόλις 1 αποβολή.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 2-0, 2-2

ΝΟ Βουλιαγμένη (Κ. Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 1, Μουλάκη, Πρωτόπαπα, Ξενάκη, Μαυρωτά, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 3, Διαμαντοπούλου, Μελιδώνη, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη, Μαμόγλου, Σελετοπούλου

Ολυμπιακός (Χ. Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ., Καλογεράκου, Πλευρίτου Β., Μπιανκόνι 3, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Λογοθέτη

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :