Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΕ 7 ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ



Επτά μέλη του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακαού έλαβαν τα πτυχία προπονητών στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Γ.Γ.Α και η Κ.Ο.Ε.

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της απονομής των πτυχίων της Σχολής Προπονητών Γ' Κατηγορίας που συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την ΚΟΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για τα Αθλήματα της Ομοσπονδίας.

Συνολικά απονεμήθηκαν 341 πτυχία, από τα οποία τα 257 την Αθήνα και τα υπόλοιπα 84 στη Θεσσαλονίκη. Τα διπλώματα προπονητών έλαβαν και επτά μέλη του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

1. Γιαννιώτης Σπύρος , Φωκαϊδης Αντώνης , Αραούζου Καλλιόπη , Λυμπερτά Μαριάννα , Λέτσιου Μαριάννα ( πρωταθλητές αγωνιστικής ομάδας )

2. Αβραμίδης Γιάννης (προπονητής εκμάθησης)

3. Μπιτσάκης Σπύρος ( Μάνατζερ κολυμβητικού τμήματος)

Γέμελος: «Πιστεύω στα νέα παιδιά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού και ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γέμελος: τόνισε: «Πιστεύω στους προπονητές και τα νέα παιδιά, υπάρχουν παιδιά που μπορούν να δώσουν πολλά σε όλο το χώρο. Είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών των παιδιών που θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν και μετά την αθλητική τους καριέρα στο χώρο μας και θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά αξίζουν το πτυχίο που παραλαμβάνουν σήμερα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :