Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΙΣΙΤΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... Ο ΟΜΠΛΑΚ!



Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Όμπλακ, έχει καταφέρει να πείσει ξανά τους ανθρώπους και τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» πως αξίζει να υπερασπίζεται την εστία των πρωταθλητών Ισπανίας.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας είχε ακούσει πολύ σκληρή κριτική τους τελευταίους μήνες για την απόδοσή του, ειδικότερα μετά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν παραβιάσει την εστία του Όμπλακ τρεις φορές στο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει με την εμφάνισή του κόντρα στη Μπάγερν Λεβερκούζεν για τη φάση των «16» του Champions League.

Μάλιστα, εκτός απ’ αυτό, γίνεται και αναφορά στο γεγονός πως είναι μετά από πολλά χρόνια ο πρώτος Σλοβένος που αγωνίζεται ξανά σε φάση νοκ άουτ της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, ο τελευταίος ήταν ο πρώην... ερυθρόλευκος Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος αγωνίστηκε το 2008 στον αγώνα Τσέλσι-Ολυμπιακός επίσης για την φάση των «16» της διοργάνωσης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :