Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ... ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ



Πάνω που ο Ολυμπιακός σιγά σιγά άφηνε πίσω του τα προβλήματα των τραυματισμών και τις απουσίες, ήρθε εκείνος του Μπρεντ Πέτγουεϊ αλλά και η γαστρεντερίτιδα του Γιώργου Πρίντεζη, να βάλουν έναν επιπλέον... πονοκέφαλο στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση και αναχωρούν αμέσως για τα Τρίκαλα που θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα (02/03, 16:30) για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Στην αποστολή είναι δεδομένο ότι δεν θα βρεθεί ο Αμερικανός φόργουορντ ο οποίος έπαθε εξάρθρωση ώμου στο παιχνίδι με τη Μάλαγα ενώ με την υπόλοιπη ομάδα αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο διεθνής φόργουορντ δεν γυμνάστηκε χθες ωστόσο αναμένεται να πάρει κάποιον χρόνο συμμετοχής, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Στην διάθεση του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει τον Μιχάλη Τσαϊρέλη ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί περισσότερο σε σχέση με το παιχνίδι με τους Ανδαλουσιάνους.

Παράλληλα εκτός μένουν, ως γνωστόν, οι Παπαπέτρου και Αγραβάνης ενώ η παρουσία του Δημήτρη Κατσίβελη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :