Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ



Η απουσία του κόσμου, λόγω της απαγόρευσης εισόδου απ’ την Πολιτεία, είναι το μεγαλύτερο... πρόβλημα του Πανθρακικού ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς απρόοπτα.

Έτοιμος να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας είναι ο Πανθρακικός, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του υπό βροχή και με τις γνωστές απουσίες.

Οι Θρακιώτες δούλεψαν όλη την βδομάδα στην τακτική που θα ακολουθήσουν κόντρα στους ερυθρόλευκους, ενώ και η τελευταία προπόνηση επικεντρώθηκε εκεί.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού ο Μάνουελ Ρόκα θα στερηθεί τους… γνωστούς Λαδάκη, Σερφά και Ηλιάδη, που απουσιάζουν καιρό.

Αυτό που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως, είναι η απουσία του κόσμου -λόγω της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας μετά από εντολή της Πολιτείας- από ένα εκ των πιο εμπορικών ματς της σεζόν, γεγονός που αναμένεται να στερήσει σημαντικά έσοδα απ’ τα ταμεία της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μελίσσης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Τσουμάνης, Βιγιαφάνε, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ρομέου, Τζάνης,

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :