Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΤΡΙΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο... ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)


Νέο δημοσίευμα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Αρτούρ Μαζουακού "κυκλοφορεί" στον ιταλικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «calciomercato.com» αναφέρει πως η «βέκια σινιόρα» ψάχνεται ήδη για τη μεταγραφική της ενίσχυση το καλοκαίρι και κύριο μέλημα των ανθρώπων της είναι η απόκτηση ενός νεαρού αριστερού μπακ.

Για την ακρίβεια, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπέμπε Μαρότα και ο Φάμπιο Παρατίτσι ψάχνουν παίκτη που να μπορεί να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, να είναι κάτω των 25 ετών και με σημαντική εμπειρία.

Στη σχετική λίστα, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις. Πρώτη λύση, ο 19χρονος Ισπανός Χοσέ Λουίς Γκαγιά της Βαλένθια, για τον οποίο η τιμή εκκίνησης διαπραγματεύσεων είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η «παρουσία» των Ρεάλ και Ατλέτικο κάνει δυσκολότερα τα πράγματα.

Δεύτερη λύση είναι ο Γέτρο Βίλεμς, ο 21χρονος Ολλανδός μπακ της Αϊντχόφεν, για τον οποίο η τιμή εκκίνησης είναι τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Τρίτη επιλογή αποτελεί ο Αρτούρ Μαζουακού. Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Γάλλος μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι εναλλακτική λύση και πως, εφόσον χρειαστεί, μπορεί να βοηθήσει στις συζητήσεις ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί τον Πολ Πογκμπά και διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός για να τον παραχωρήσει, θα πρέπει να γίνει πολύ καλή πρόταση...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :